Pagina's

Picture

Picture

Thursday, May 8, 2014

Whole wheat wraps




















Wraps. Ik moet zeggen dat wraps een stuk lekkerder vind dan brood. Vooral wraps met tonijn of kip, salasde komkommer, tomaat... En ze zijn zó ongelofelijk makkelijk om zelf te maken! En ook nog eens veel lekkerder! ;)


Recept (voor 6 wraps)


200 gram volkorenmeel
120 ml warm water 
2 eetlepels olijfolie
Een snufje zout

1. Meng alle ingredienten in een grote kom door elkaar
2. Kneed het deeg ongeveer 5 minuten
3. Leg het deeg op een met bloem bestoven blad en verdeel het in 6 stukken
4. Maak van elk stukje deeg een bolletje en rol de bolletjes zo dun mogelijk uit
5. Bak de wraps een voor een in een koekenpan met aanbaklaag (zonder boter of olie!) ongeveer 1 minuut per kant

Recipe 


1 2/3 cup whole wheat flour
1/2 cup water 
2 tbsp olive oil
A pinch of salt

1. Combine all the ingredients in a large bowl
2. Knead the dough for about 5 minutes 
3. Transfer the dough to a lightly floured work surface and devide it into 6 pieces
4. Shape each piece of dough into a ball 

2 comments:

  1. Ik wist niet dat het zo simpel was! Ik heb alle ingrediënten al in huis dus ik ga het morgen proberen :) hoe groot worden ze ongeveer?

    ReplyDelete
  2. Ze worden ongeveer 15 cm groot. Veel succes!

    ReplyDelete